Τετάρτη 22.07.2026 | Εορτάζουν: Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω, Μαριλένα, Μαριαλένα, ΜαρίαΕλένη, Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή, Μενέλαος

Αναβολή στο ματς κυπέλλου ΑΟ Τρίκαλα-Κόρινθος

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 28.01.2026 | 12:39 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

‘Οπως ήταν αναμενόμενο ο ΑΟ Τρίκαλα ζήτησε από την ΕΠΟ και πήρε αναβολή για το ματς κυπέλλου με την Κόρινθο, καθώς στα Τρίκαλα έχει κηρυχθεί τριήμερο πένθος, λόγω του τραγικού δυστυχήματος στη “ΒΙΟΛΑΝΤΑ”.
Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει:

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της ομάδας μας με τον ΠΑΣ Κόρινθο η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28/1 λόγω τριήμερου πένθους στον Δήμο Τρικκαίων.
Η αναμέτρηση ορίστηκε εκ νέου για την Τετάρτη 11/2 και ώρα 14:30.

Τα συλλυπητήρια του ΑΟΤ
για τα θύματα της “ΒΙΟΛΑΝΤΑΣ”

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Τρίκαλα, οι προπονητές, οι ποδοσφαιριστές, εκφράζουν την συμπαράστασή τους στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού συμβάντος στη βιομηχανία Βιολάντα. Σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα και τις οικογένειές τους, ο Α.Ο. Τρίκαλα ζήτησε την αναβολή του προγραμματισμένου αγώνα της Τετάρτης 28/01/2026 για την 5η φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος, μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Τρίκαλα και ΠΑΣ Κόρινθος.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης