Κυριακή 09.05.2021 | Εορτάζουν: Χριστόφορος, Χριστοφόρης, Φόρης, Χριστόφης, Χριστοφία, Χριστοφίνα, Ησαΐας

Αναζητούν κοινή και αποδεκτή λύση

ΤΟΠΙΚΑ15.06.2018 | 2:12 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Προσπάθειες για να μπει τέλος στο «σίριαλ» που διαμορφώνεται τελευταία με πρωταγωνιστές τις παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου καταβάλλουν πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Στόχος είναι να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί έως σήμερα και να δοθεί τέλος στην παρατεταμένη ένταση των τελευταίων εβδομάδων.

Πλέον οι παρατάξεις φαίνεται πως καταλήγουν σε μια κοινή και αποδεκτή λύση που δεν είναι άλλη από την προσφυγή εκ νέου στο Πρωτοδικείο Τρικάλων, ώστε να αιτηθούν τον διορισμό προσωρινής Διοίκησης που θα συμμετέχουν όλες οι παρατάξεις, έχοντας ως σκοπό τον εκκαθάριση του μητρώου του εργατοϋπαλληλικού κέντρου.

Αυτό άλλωστε αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των παρατάξεων μετά τις αναβολές που έλαβαν οι γενικές συνελεύσεις – συνέδρια και τους διαξιφισμούς που επικράτησαν πυροδοτώντας το τοπίο.

Η αίτηση αναμένεται να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο η εξέταση του αιτήματος θα γίνει το πιθανότερο το Σεπτέμβριο.

Πάντως, η διαδικασία δε φαίνεται να σταματά εδώ, μιας αποφασίστηκε να υπάρξει ακόμα μια συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, όπου θα συζητηθούν διαδικαστικά θέματα,  όπως ο τρόπος που θα γίνει η εκκαθάριση του μητρώου, τι θα σημαίνει αυτό για τα σωματεία και φυσικά να μην σημειωθεί κάποια εμπλοκή με τα προσωπικά δεδομένα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop