Τετάρτη 03.03.2021 | Εορτάζουν: Κλεόνικος, Κλεονίκη, Νίκη, Κλεονίκω, Θεοδώρητος

Ανεβάζουν στροφές για τον τουρισμό

ΤΟΠΙΚΑ10.06.2020 | 3:13 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

«Οι διακοπές σας στο Νομό Τρικάλων είναι ασφαλείς!». Με αυτό το σύνθημα ο Ενιαίος Φορέας Τουρισμού και οι ξενοδόχοι του Νομού Τρικάλων μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο, καλωσορίζουν τους επισκέπτες στην περιοχή μας μεταφέροντας το μήνυμα της ασφαλούς διαμονής. Στόχος είναι όχι τόσο να προβληθεί ο νομός ως Covidfreeπεριοχή, εξάλλου πλέον έχουμε μπει ήδη στο χάρτη του ιού- αλλά ότι τα ξενοδοχεία είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις οδηγίες των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων όπως οφείλουν ώστε και οι επισκέπτες να νιώσουν το δυνατό περισσότερο ασφαλείς και να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Το στοίχημα είναι μεγάλο για την ευρύτερη περιοχή και η διατήρηση της τουριστικής κίνησης είναι ζωτικής σημασίας. Σίγουρα, το τοπίο του κλάδου των τουριστικών επιχειρήσεων έχει αλλάξει σημαντικά μέσα σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, όμως είναι σημαντική η προσπάθεια και κυρίως η τήρηση των μέτρων με επαγγελματισμό και φροντίδα για την καλή φήμη της περιοχής.

Ανάμεσα στα μέτρα είναι η λήψη προσωπικών μέτρων προστασίας (μάσκες, γάντια κοκ) σε τομείς του δυναμικού των ξενοδοχείων και όχι μόνο, η σχολιαστική καθαριότητα, η πλήρης εφαρμογή οδηγιών, η εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και η ιατρική κάλυψη σε ότι αφορά τυχόν κρούσματα.

Σίγουρα, δεν είναι εύκολη η διαχείριση της κατάστασης όμως είναι σημαντική η προσπάθεια ώστε να μην αντιμετωπίσουμε αδιέξοδα το προσεχές διάστημα που θα αυξηθούν οι επισκέπτες στην περιοχή μας, και όχι μόνο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop