Δευτέρα 14.06.2021 | Εορτάζουν: Ελισσαίος, Ελισσώ, Ελισώ, Νήφων

Ανεβαίνει ξανά επίπεδο το τρικαλινό μπάσκετ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ04.06.2020 | 12:29 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

‘Επειτα από μία διετία σε σχετικά χαμηλό επίπεδο, το τρικαλινό μπάσκετ παίρνει και πάλι τα πάνω του και τη νέα αγωνιστική σεζόν θα έχει δυναμική εκπροσώπηση στις επαγγελματικές κατηγορίες

Η άνοδος Αιόλου και Ικάρων στη Β’ Εθνική κατηγορία, αποτελούν σημαντική επιτυχία και αυτό, γιατί είχαμε διπλό προβιβασμό μέσα σε μία χρονιά.

Αμφότερες οι ομάδες αυτές, έχουν την παραγοντική εμπειρία για να επιβιώσουν και στη Β’ Εθνική που σίγουρα την επόμενη χρονιά δε θα είναι τόσο ανταγωνιστική, καθώς και τα μπάτζετ θα πέσουν αρκετά, αλλά και παράλληλα οι τέσσερις όμιλοι φέρνουν πιο πολλές ομάδες σε αυτό το επίπεδο.

‘Ετσι η εν λόγω κατηγορία θα φαντάζει περισσότερο σαν ένα κράμα Β’ και Γ’ Εθνικής και σίγουρα τόσο ο Αίολος, όσο και οι ‘Ικαροι έχουν όλα τα φόντα και εκεί να βάλουν ψηλά τον πήχη.

Στις δύο παραπάνω ανόδους, έρχεται και ο προβιβασμός των Γόμφων στη Γ’ Εθνική κατηγορία, άλλη μία επιτυχία για το μπάσκετ του νομού που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη.

Τέλος, η παρουσία του Α.Ο Τρίκαλα είναι ούτως ή άλλως σημαντική, καθώς διαθέτει ένα πολύ βαρύ όνομα, ακόμη και αν τη νέα σεζόν αγωνίζεται ξανά στην Α1′ ΕΣΚΑΘ, αν και αυτό δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, διότι πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό…

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop