Κυριακή 24.09.2023 | Εορτάζουν: Θέκλα, Κόπρος, Κόπρις, Μυρσίνη, Μυρτώ, Μυρτιά, Μυρτιδιώτισσα, Μύρτα, Μυρσώ, Μέρσα, Αμερισούδα, Αμερσούδα, Αμέρσσα, Αμέρσα, Πέρσης, Περσεφόνη, Πέρσα, Πέρση

Ανοιχτό Εμπορικό Κέντρο αποκτά η Καλαμπάκα

ΤΟΠΙΚΑ27.06.2019 | 7:36 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Χαράς Ευαγγέλια για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή Καλαμπάκας, όπως επίσης για το Δήμο Μετεώρων και τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμπάκας. Η πρόταση που είχε κατατεθεί κατά το παρελθόν για την δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Δήμου Μετεώρων  έλαβε έγκριση μετά και την αξιολόγηση του τελικού πίνακα αξιολόγησης των προτάσεων για το πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» από το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Το ποσό που εγκρίθηκε για την εν λόγω δράση ανέρχεται στο 1.844.872,07 ευρώ.

Η εν λόγω ενέργεια αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία ώστε να αναπτυχτεί ένα πολύ σημαντικό βήμα ανάπλασης σε μεγάλο κομμάτι της πόλης της Καλαμπάκας, πιο φιλικό προς τους πολίτες, επισκέπτες και με μεγάλες δυνατότητες αναπτυξιακής και εμπορικής εξέλιξης.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλαμπάκας αλλά και φορείς μεταξύ και ο Δήμος Μετεώρων αφιέρωσαν πολύ χρόνο προσωπικό και μη, και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που απέδωσαν οι προσπάθειές μας, στην πρώτη και πολύ σημαντική φάση της έγκρισης του προγράμματος.

Από εδώ και πέρα, χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και πολλή δουλειά για να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή υλοποίηση. Προσμένουν από όλους καλή διάθεση και συνεργασία, ώστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν το έργο με επιτυχία και να δουν με το πέρας αυτού, τους τρόπους που θα το εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από την πλευρά του το διοικητικό συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας ευχαριστεί θερμά τους συναδέλφους εμπόρους αλλά και τους υπόλοιπους επιχειρηματίες που δέχτηκαν να συμμετέχουν και οραματίζονται μια μεγάλη αλλαγή στην πόλη προς όφελος όλων. Ήταν πραγματικά μεγάλο επίτευγμα που κατάφεραν αυτή τη συλλογικότητα, ώστε να δώσουν το μήνυμα σε όλους, της από κοινού συμμετοχής και ευθύνης για την αναβάθμιση της πόλης μας.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων που ως Συνδικαιούχος στο πρόγραμμα, συμμετείχε άμεσα σε ότι του ζητήθηκε σχετικά με τα διαδικαστικά και τα προαπαιτούμενα του προγράμματος και της κατάθεσης της πρότασης.

Την Συμβουλευτική Εταιρεία LEVER για όλη την προσπάθεια και τη δουλειά που έγινε για την πρόταση καθώς και τη συνεργασία μας σε ιδιαίτερα πιεστικούς χρόνους.

Τον Δήμο Μετεώρων που από την αρχή δέχθηκε να συμμετέχει ως Δήμος και ανέθεσε απευθείας τη μελέτη και ανάπτυξη της πρότασης στη συμβουλευτική εταιρεία ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουμε το πρόγραμμα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης