Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανηφορικά εκτιμάται ότι θα κινηθούν οι τιμές στα αμνοερίφια

ΤΟΠΙΚΑ12.04.2024 | 9:00 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τρεις περίπου εβδομάδες απομένουν μέχρι την μεγάλη γιορτή του Πάσχα και οι κτηνοτρόφοι των Τρικάλων και της Θεσσαλίας βρίσκονται λίγο πριν την τελική ευθεία για τις φετινές πωλήσεις αμνοεριφίων.

Φυσικά το ενδιαφέρον και η προσοχή όλων βρίσκεται στις τιμές πώλησης που τη φετινή χρονιά οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αύξηση έως και 1 ευρώ το κιλό.

Ο λόγος τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα του καλοκαιριού στην Θεσσαλία και οι πλημμύρες που ακολούθησαν τόσο στα Τρίκαλα, όσο και στο μεγαλύτερο φάσμα του γεωγραφικού διαμερίσματος με τεράστιες συνέπειες και στο ζωικό κεφάλαιο.

Μία εβδομάδα μετά το Πάσχα των καθολικών και περίπου τρεις εβδομάδες πριν το Πάσχα των Ελλήνων, οι εκτιμήσεις των κτηνοτρόφων είναι πως υπάρχουν λίγα αμνοερίφια.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης