Δευτέρα 08.03.2021 | Εορτάζουν: Ερμής, Θεοφύλακτος, Φυλακτός, Φυλαχτός, Θεοφύλακτη, Φυλακτή, Φυλαχτή, Φυλαχτούλα

Ανοίγει… παράθυρο για Κουρέτα ο Σάκης Παπαδόπουλος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ10.05.2019 | 1:00 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Τη θετική του γνώμη για τις προγραμματικές αντιλήψεις του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα εξέφρασε σήμερα  στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος:

« Με ευθύνη του κ. Τσιλιμίγκα υπήρξε αρκετή επιπολαιότητα στον τρόπο που οργανώθηκε η προεκλογική εκστρατεία, αλλά και η κατάληξη της στο Νομό μας. Σε κάθε κίνηση ο ηγέτης βάζει τη σφραγίδα, και δυστυχώς εδώ το ζήτημα των συμμαχιών το μεταχειρίστηκε με πολλή επιπολαιότητα. Όλοι οι πολίτες πλέον καταλαβαίνουν ότι δίνει μεγαλύτερο βάρος στο ιατρικό του έργο παρά στο αυτοδιοικητικό.

Μας δεσμεύει βέβαια ακόμα η απόφαση του κόμματος μας ότι στηρίζουμε την υποψηφιότητα του κ. Τσιλιμίγκα.

Παρακολουθώ ταυτόχρονα και την παρέμβαση του κ. Κουρέτα και είναι πολύ αξιόλογη, και…όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τα κείμενα του κ. Κουρέτα τα διαβάζω, μελέτησα τις αντιλήψεις του, και έχει δείξει κινητικότητα και στο Νομό μας. Βλέπουμε ότι ταιριάζει με τις δικές μας προγραμματικές αντιλήψεις για τη διαχείριση της Περιφέρειας.  Εγώ προσωπικά θα ρωτήσω τη συνείδηση μου και θα αποφασίσω τι θα ψηφίσω στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Όλα θα τα συνυπολογίσουμε, όπως βέβαια και τον εμπαιγμό που υπεστήκαμε στο δικό μας Νομό από τον κ. Τσιλιμίγκα.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop