Πέμπτη 21.10.2021 | Εορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ούρσουλα, Ορσαλία, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος

«Ανοίγουν» οι εγγραφές για σπουδαστές στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Τρικάλων

ΤΟΠΙΚΑ11.09.2018 | 4:39 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά για τους σπουδαστές στο ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Τρικάλων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Νοσοκομείου, η ειδικότητα σπουδών είναι «βοηθός Νοσηλευτικής γενικής Νοσηλείας» ενώ θα πραγματοποιηθούν 30 εγγραφές στο α’ εξάμηνο για τη σχολική χρονιά 2018-2019. Οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών προκειμένου να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι στη διαδικασία επιλογής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων www.trikalahospital.gr καθώς και στον πίνακα ανακοινώσεων του ΔΙΕΚ. Η φοίτηση είναι πρωϊνή και δωρεάν και δεν υπάρχει όριο ηλικίας των υποψηφίων. Οι αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη γραμματεία του ΔΙΕΚ στο παλαιό κτήριο στο ισόγειο καθημερινά από τις 9 το πρωί εως τη μία το μεσημέρι και εως 14 Σεπτεμβρίου ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορεί να λαμβάνει κανείς επικοινωνώντας στο 2431350637.

Να σημειωθεί, ότι λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά και λόγω του πεδίου σπουδών, η ζήτηση για εγγραφή στη σχολή παραμένει σημαντικά υψηλή με πολλούς νέους και όχι μόνο συμπολίτες μας να στρέφονται στη σχολή προσβλέποντας επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και επιπρόσθετη επαγγελματική κατάρτιση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop