Σάββατο 28.01.2023 | Εορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις,

Άνοιξε το εκλογικό κέντρο της «Επανεκκίνησης» του Δημήτρη Παπαστεργίου

ΤΟΠΙΚΑ03.05.2019 | 4:09 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Χώρος συζήτησης, συνάντησης και πολιτικής, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται επί της οδού Καποδιστρίου 6, και για 12 συνεχόμενες ώρες, κάθε μέρα (10 το πρωί με 10 το βράδυ) υποδέχεται φίλους, συνεργάτες, τρικαλινούς και τρικαλινές που επιθυμούν να μετάσχουν στην προσπάθεια να εμπεδωθεί η νέα φυσιογνωμία στον Δήμο μας.

Το εκλογικό κέντρο διαθέτει όλο το προεκλογικό υλικό, ώστε ο κάθε πολίτης να δει και να μελετήσει, το πλήθος των έργων που ήδη άλλαξαν τον Δήμο Τρικκαίων, σε πόλη και χωριά.

Επίσης, οι φωτογραφίες από το πλήθος των έργων ανά τομέα, χρωματίζουν τους τοίχους, μέσα σε φωτεινή και προσεγμένη ατμόσφαιρα.

Ταυτοχρόνως, ως χώρος συνάντησης, ως χώρος εργασίας, οι διαφορετικές ομάδες του συνδυασμού, ασχολούνται με εξειδίκευση των θέσεων και με συζήτηση για τα έργα που ήδη υλοποιούνται.

Οι Τρικαλινοί πολίτες ήδη επισκέπτονται το εκλογικό κέντρο, που είναι το «στρατηγείο» των εκλογών, αλλά και ο χώρος συνάντησης των νέων ιδεών για τα Τρίκαλα και τα χωριά μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας, το 2431021051 και 243102105; (4 γραμμές συνολικά), ενώ λειτουργεί και η ιστοσελίδα, στη διεύθυνση www.trikalarestart.gr

Για να πάμε τα Τρίκαλα Μπροστά!

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΥΞΙΔΑ