Πέμπτη 22.02.2024 | Εορτάζουν: Θαλάσσιος, Θαλάσσης, Θάλασσα, Θαλασσινή, Θαλασσιά, Θαλασσία

Ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς

ΤΟΠΙΚΑ08.02.2024 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, η βουλεύτρια της ΚΟ της Νέας Αριστεράς κα Έφη Αχτσιόγλου, θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα ως εισηγήτρια στην πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς.

Όπως τονίζεται σε σχετική ενημέρωση «Η πρώτη αυτή ανοιχτή εκδήλωση της Νέας Αριστεράς Τρικάλων προσδοκά να αποτελέσει και από τον τόπο μας, την αφετηρία για τη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού πολιτικού κόμματος, μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής αριστεράς, που θα οικοδομήσει σχέσεις ειλικρίνειας και αξιοπιστίας με την κοινωνία.

Είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε με τους πολίτες και να καταθέσουμε τις δικές μας αριστερές και προοδευτικές προτάσεις στα κρίσιμα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα. Και στα Τρίκαλα, μέσω στοχευμένων τοπικών παρεμβάσεων και κινηματικών δράσεων να απαντήσουμε με σοβαρότητα και με αποτελεσματικότητα στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Τη συμπίεση των εισοδημάτων, την κρίση ακρίβειας, την ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας μετά τις καταστροφές, τον κίνδυνο ερημοποίησης των χωριών μας.

Επιδίωξή μας είναι ο νέος αυτός πολιτικός φορέας να πρωταγωνιστήσει στη συνδιαμόρφωση ενός ανταγωνιστικού μπλοκ απέναντι στην επικυριαρχία της νεοφιλελεύθερης αυταρχικής δεξιάς της Κυριάκου Μητσοτάκη και να μετατρέψει την αγωνία των πολιτών σε νέα πολιτική δύναμη.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή τη νέα αρχή, με εξωστρέφεια, ανανέωση και αυτενέργεια».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης