Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για επίσκεψη Ανδρουλάκη

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ16.05.2024 | 9:07 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε φουλ ρυθμούς κινείται το τοπικό ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ενόψει των ευρωεκλογών, με τις επισκέψεις να πυκνώνουν στην πόλη μας. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο την Τρίτη να βρεθεί στην πόλη μας και ο Πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας θα βρίσκεται στη Λάρισα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες διερευνητικές επαφές, αλλά μένει να δούμε αν τελικά θα γίνει η επίσκεψη.

Όσον αφορά τις επισκέψεις ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να γίνει στην επίσκεψη του πρώην Υπουργού και υποψήφιου ευρωβουλευτή Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό θα βρίσκεται στην πόλη μας την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση φίλων του κόμματος. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ διατηρεί στενές σχέσεις με στελέχη του κόμματος στην περιοχή μας.

Οριστικοποιημένη είναι για τη Δευτέρα η επίσκεψη του υποψηφίου ευρωβουλευτή Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος στις 5 το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση στο μουσείο Τσιτσάνη, η οποία αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Την Τρίτη κλιμάκιο του κόμματος θα βρίσκεται στην πόλη μας, ενώ αύριο αναμένεται η υποψήφια ευρωβουλευτής Μυρτώ Σαμαρά.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης