Κυριακή 25.02.2024 | Εορτάζουν: Ρήγας, Ρηγίνος, Ρήγος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Λωξάνδρα, Λωξάντρα Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Άξιος, Άξια

Ανοιχτό το ενδεχόμενο για τις ευρωεκλογές

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.12.2023 | 4:58 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να κατέλθει υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές, μιλώντας στη Λέσχη 97,6 ο πρώην βουλευτής του ΠΑΟΣΚ Τρικάλων Γιώργος Οικονόμου:

«Στις ερχόμενες Ευρωεκλογές ο στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να πάρει ξεκάθαρα τη δεύτερη θέση, βάζοντας… φόλι, όπως λέμε εμείς οι καταγόμενοι από ορεινά χωριά, για μια μεγάλη αλλαγή στο μέλλον.

Αν ο πρόεδρος μου ζητήσει να κατεβώ στις Ευρωεκλογές, θα κατεβώ. Με το σύστημα βέβαια αυτό που ισχύει, δεν δίνονται εύκολα οι δυνατότητες σε έναν υποψήφιο από τα Τρίκαλα να εκλεγεί. Επειδή όμως δεν μπορείς να πεις όχι στον πρόεδρο, αν το ζητήσει να είμαι υποψήφιος θα το κάνω. Έχουμε ήδη κάνει μια συζήτηση, και θα το δούμε με σιγουριά συντόμως.

Όπως κάποιος μου έχει πει, για να ασκήσεις πολιτική πρέπει να εκλεγείς. Δεν τρέφω φρούδες ελπίδες όμως ότι θα μπορούσα να εκλεγώ, θέλει παρουσία στα κανάλια, απευθύνεσαι σε όλη τη χώρα, είναι δύσκολο».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης