Τετάρτη 29.05.2024 | Εορτάζουν: Θεοδοσία, Θεοδόσω, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Υπομονή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Ανοιξη = Αθληση… στο Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης»

ΤΟΠΙΚΑ05.04.2023 | 5:17 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο καιρός αλλάζει, η άνοιξη – όσο κι αν η βροχή θέλει να έχει αντίθετη γνώμη – έφτασε, η άθληση είναι ώρα να μας κυριεύσει ξανά.
Το Δημοτικό Αθλητικό Πάρκο «Αποστόλης Καρακούσης» του Δήμου Τρικκαίων είναι ανοικτό συνεχώς από το καλοκαίρι του 2022, όταν έγιναν όλες οι εργασίες ανακαίνισης, με δεδομένο ότι λειτουργεί και το ΕΝΕΕΓΥΛ στον διπλανό χώρο.
Ο Δήμος Τρικκαίων προσφέρει δωρεάν άθληση για όλους και όλες σε μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, ποδόσφαιρο (5Χ5 και 8Χ8), αλλά και ευκαιρία για απλή βάδιση ή ελαφρύ τροχάδην στην περίμετρο.
Ο χώρος είναι ασφαλής, φωτισμένος, προφυλαγμένος και μέχρι τις 10 το βράδυ – παρουσία φύλακα – οι πολίτες μπορούν να αθληθούν στους αναμορφωμένους χώρους.
Κι όσο για τις ώρες και το ποιος θα προλάβει τα γήπεδα; Ο Δήμος Τρικκαίων έχει ήδη φροντίσει με την εφαρμογή «Πρώτο Trappaizei» να «κλείνει» ώρα χρήσης κάθε ομάδα που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει κάποιο από τα γήπεδα. Αυτή η εφαρμογή ισχύει από το 2021 στους άλλους δημοτικούς αθλητικούς χώρους και πάρκα (ΔΑΚ Μπάρας, Αθλητικό Κέντρο Πυργετού, Πάρκο Αη Γιώργη, Δημοτικό Στάδιο. Αθλητικό Πάρκο Ριζώματος) και διευκολύνει κάθε πολίτη, να γνωρίζει πότε είναι ελεύθερος ο κάθε χώρος και να προγραμματίζει την άθληση.
Είναι διαθέσιμη ΕΔΩ και συμπληρώνεται με απλά βήματα από κάθε ενδιαφερόμενο/η… και ΚΑΛΗ ΑΘΛΗΣΗ!

Από το γραφείο Τύπου

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης