Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Άνοιξη με τις 70 ανθισμένες κερασιές στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ08.04.2024 | 5:20 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Για τα καλά με… τα καλά τους, υποδέχονται τα Τρίκαλα την άνοιξη, παρέα με τις καλλωπιστικές κερασιές που από το 2019 κοσμούν τις όχθες του Ληθαίου ποταμού. Φέτος η ανθοφορία είναι ακόμη πιο όμορφη, καθώς τα δέντρα μεγαλώνουν και τα άνθη είναι πιο εντυπωσιακά, με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα τους.

Οι κερασιές μπορεί προς το παρόν να μη φτάνουν την ανθοφορία των γιαπωνέζικων κερασιών – το άνθος με το όνομα sakura – αλλά σύντομα τα δέντρα θα είναι ένα είδος «επικοινωνίας» με τη μακρινή Ιαπωνία και τις εκεί γιορτές «hamami». Με δεδομένο, μάλιστα, τον γοργό ρυθμό ολοκλήρωσης των έργων ανάπλασης στις όχθες του Ληθαίου (προϋπολογισμός άνω των 3 εκ.€), τα Τρίκαλα στρέφουν το βλέμμα στο ποτάμι, ως χώρο περιπάτου, ομορφιάς και περιβαλλοντικής προστασίας.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης