Παρασκευή 23.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αντάμωμα με την Παράδοση στην Κρήνη

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ09.08.2019 | 2:55 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Όταν το 2011 τίθεντο οι βάσεις για την διοργάνωση του «Ανταμώματος με την Παράδοση» στο χωριό της Κρήνης κανείς δεν είχε σκεφτεί ότι η εκδήλωση θα αποτελούσε μετά από χρόνια θεσμό και θα αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον από κατοίκους και επισκέπτες. Κι όμως αυτή η τόσο σημαντική εκδήλωση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον κόσμο που την αγκάλιασε από την γέννηση της έως και σήμερα.

Για μια ακόμη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης θα διοργανώσει το «Αντάμωμα με την Παράδοση». Για 9η συνεχή χρονιά στην κεντρική πλατεία του χωριού, στις 21:30 το βράδυ του Σαββάτου, η παράδοση θα ανταμώσει με το χωριό και οι επισκέπτες-ετεροδημότες θα σμίξουν με τους ντόπιους-μόνιμους κατοίκους. Να θυμηθούν τα παλιά, να κουβεντιάσουν, να συναντηθούν μιας και ο μήνας Αύγουστος, η περίοδος των διακοπών ενδείκνυται για τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Στην αρχή της βραδιάς θα εμφανιστούν τα χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρήνης, του Χορευτικού Ομίλου Κοζάνης και του Κέντρου Χορού Τρικάλων «Τρίκκη». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με δημοτική ορχήστρα. Στο τραγούδι ο Άρης Ντίνας και η Λία Σπυροπούλου, στο κλαρίνο ο Σταύρος Κουσκουρίδας και στο βιολί ο Γιάννης Σούλτης. Θα σερβίρονται σουβλάκια, λουκάνικα.

Η διοίκηση του Συλλόγου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους του χωριού και τους συνδημότες να προσέλθουν και να διασκεδάσουν από κοινού στην καλοκαιρινή εκδήλωση του χωριού τους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop