Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αντιμέτωποι και με τα χρέη στο ρεύμα οι αγρότες

ΤΟΠΙΚΑ20.04.2024 | 9:05 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντιμέτωποι με πολλά χρέη βρίσκονται οι αγρότες των Τρικάλων και της Θεσσαλίας ευρύτερα.

Η θεομηνία του περασμένου Σεπτεμβρίου εκτός από τις τεράστιες καταστροφές άφησε και πολλά χρέη στους αγρότες και κτηνοτρόφους, τα οποία δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν. Μεταξύ αυτών και τα χρέη για την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώθηκε το περασμένο καλοκαίρι για την άρδευση των καλλιεργειών.

Δυστυχώς αυτά τα χρέη δεν κατάφεραν να αποπληρωθούν από τους ίδιους και να βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με τις έντονες πιέσεις των εισπρακτικών.

Κι ενώ οι παραγωγοί πολιορκούνται από τις εισπρακτικές η ρύθμιση για το αγροτικό ρεύμα που ψηφίστηκε με μεγάλη καθυστέρηση, δεν έχει ακόμη τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, κυρίως στο σκέλος που αφορά στη πενταετή ρύθμιση των υποχρεώσεων στο ρεύμα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης