Σάββατο 20.08.2022 | Εορτάζουν: Ηλιόδωρος, Ηλιοδώρα, Ελεοδώρα, Έλντα, Θεοχάρης, Θεοχαρούλα, Χαρούλα, Σαμουήλ, Σαμουήλος, Σαμουήλης, Σαμουέλος, Σαμουηλία, Σαμουήλα, Σαμουέλα,Ορέστης, Ορεστιάς, Ορεστία, Ορεστιάδα

«Αντίο» στη Γιούλα Κανούτα από το Δ.Σ Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ17.02.2021 | 6:24 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με μείζονα συγκίνηση οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρικκαίων αποχαιρέτησαν τη Γιούλα Κανούτα, που έφυγε από κοντά μας τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου , στη συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021, εξήρε τον ρόλο της στους Εθελοντές Τρικάλων, χαρακτηρίζοντάς τη ως «ψυχή των εθελοντών, της ομάδας». Και αναφέρθηκε στο πώς βοηθούσε, «ανά πάσα στιγμή» στο προσφυγικό ζήτημα, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στην αποθήκη με τα ρούχα και σε άλλες δράσεις. Δυστυχώς, «έφυγε τόσο ξαφνικά και δεν προλάβαμε να την ευχαριστήσουμε, σημείωσε ο κ. Παπαστεργίου. Στο ίδιο μήκος κύματος, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικ. Μπρουζούκη, οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τους Εθελοντές, Μιχάλης Λάππας, με τον οποίο υπήρξε στενότατη η συνεργασία, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι που αναφέρθηκαν στην προσφορά της Γιούλας Κανούτα στην τρικαλινή κοινωνία μέσω του εθελοντισμού.
Ολοι/ες οι σύμβουλοι εξέφρασαν τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους της.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης