Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Η επιστολή Αβραμόπουλου και η απάντηση Αλέκου

Αντιπαράθεση για την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δ. Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ09.03.2023 | 6:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντιπαράθεση για το θέμα του διαγωνισμού της αποκομιδής των απορριμμάτων, άνοιξε στον Δήμο Μετεώρων, με τον επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» Λευτέρη Αβραμόπουλο να ζητά την απόσυρση της πρότασης από την οικονομική επιτροπή για συγκεκριμένους λόγους.

Όπως τονίζει σε επιστολή του «Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Μετεώρων, μέσα στο κλίμα οδύνης και πένθους που η Καλαμπάκα αλλά και ολόκληρη η πατρίδα βιώνει, λόγω του χαμού τριών νέων κοριτσιών, αλλά και συνολικά της ανείπωτης εθνικής τραγωδίας, να φέρει εσπευσμένα προς συζήτηση στην Οικονομική Επιτροπή και όχι στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο συνεδριάζει νωρίτερα, πρόταση-μαμούθ (1.653.920 ευρώ), για την ανάθεση σε εργολάβο του έργου αποκομιδής των απορριμμάτων, είναι πραγματικά σοκαριστική.

Πρόκειται για μια πρόταση που εάν εγκριθεί, ο Δήμος μας θα δεσμευτεί για τα επόμενα 2 χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι εσκεμμένα η Δημοτική Αρχή θέλει να αγνοήσει την ετυμηγορία του λαού στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό, καλούμε τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο και τη Δημοτική Αρχή να σεβαστεί τουλάχιστον το βαρύ πένθος όλων μας, και να αποσύρει την πρόταση άμεσα.

Μπορεί άλλωστε να την επαναφέρει, αν πράγματι επιμείνει, την επόμενη εβδομάδα.

Δεν είναι δυνατόν να μπούμε σε δημόσια αντιπαράθεση αυτή τη στιγμή, με τα δάκρυα όλων μας να μην έχουν στεγνώσει ακόμη.

Καλούμε λοιπόν τη Δημοτική Αρχή να κάνει το αίτημά μας δεκτό.

Την καλούμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Και να δώσει ο τόπος μας επιτέλους το παράδειγμα για μια Ελλάδα που επιθυμούμε και αξίζουμε, και όχι αυτή που μας πληγώνει.

Με εκτίμηση

Λευτέρης Αβραμόπουλος

Επικεφαλής αξιωματικής αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων-Παράταξης «Δύναμη Ευθύνης»

 

Απάντηση Δημάρχου

Σε απάντηση που υπογράφει το γραφείο του Δημάρχου Μετεώρων με τίτλο «“Πολιτική” εκμετάλλευση της τραγωδίας» σημειώνεται πως «Τούτη τη φορά ο Λευτέρης Αβραμόπουλος δίχως ιερό και όσιο, επικαλείται το πένθος των συνανθρώπων μας με μοναδικό στόχο και σκοπό την αποκόμιση «πολιτικού» οφέλους. Με ασύστολα ψεύδη βαφτίζει διεθνείς διαγωνισμούς, οι οποίοι είναι οι πλέον διαφανείς, απευθείας αναθέσεις.

Το πένθος Λευτέρη Αβραμόπουλε ούτε ψεύτικες συγγνώμες, ούτε κροκοδείλια δάκρυα είναι. Ακολουθείτε λανθασμένη πεπατημένη «ανευθυνοϋπεύθυνων φίλων» σας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης