Κυριακή 18.04.2021 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αντιπαράθεση για την συνέντευξη Μητσοτάκη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ30.12.2019 | 6:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν όσα είπε σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «αλαζονική συμπεριφορά», με τη ΝΔ να απαντά ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι «κολλημένο στα συνθήματα του 20ου, δεν έχουν τίποτα να πουν για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «για άλλη μια φορά, με τη συνέντευξη στο «Βήμα», ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύει πόσο κατώτερος των περιστάσεων είναι».

Και προσθέτει: «Αλαζονικός και σνομπ για τους πολιτικούς του αντίπαλους, υπερφίαλος για την οικονομία, ιδεοληπτικός για την κρατική καταστολή, υποκριτής σε σχέση με τα φαινόμενα διαφθοράς που αναπτύσσονται στην κυβέρνηση του. Και, το χειρότερο, με πλήρη άγνοια κινδύνου για τα εθνικά μας θέματα.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην κοινωνία και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στις συνιστώσες του» δηλώνει ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από την πρόοδο της οικονομίας. Από την πάταξη της ανομίας. Από την προστασία των δικαιωμάτων των πολλών έναντι της αυθαιρεσίας των λίγων. Κολλημένοι στα συνθήματα του 20ου, δεν έχουν τίποτα να πουν για τις προκλήσεις του 21ου αιώνα. Συνεχίζουμε, με λύσεις στα θέματα που απασχολούν όλους τους Έλληνες» προσθέτει ο κ. Γαϊτάνης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop