Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αντίθετοι οι περιφερειακοί υπάλληλοι με τον ΟΔΥΘ

ΤΟΠΙΚΑ25.04.2024 | 4:51 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με κινητοποιήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Θεσσαλίας, ταυτόχρονα και των Τρικάλων, απάντησαν οι εργαζόμενοι μέσω των Συλλόγων τους, στην δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (ΟΔΥΘ) υπό τη μορφή Ανώνυμης Εταιρίας.

Οι υπάλληλοι μέσω των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους, στην δημιουργία Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας (ΟΔΥΘ) υπό τη μορφή Ανώνυμης Εταιρίας.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι Τρικαλινοί υπάλληλοι προχώρησαν σε 3ωρη στάση εργασίας στην είσοδο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Η πρόεδρος  του Συλλόγου Υπαλλήλων Π.Ε. Τρικάλων Σοφία Βενέτη κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης τόνισε πρώτον να μην προχωρήσει η μεταφορά υπαλλήλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε μια Ανώνυμη Εταιρεία, στον Ο.Δ.Υ.Θ. Α.Ε.. ούτε η αλλαγή της εργασιακής τους σχέσης, με την μετατροπή της μόνιμης σχέσης δημοσίου υπαλλήλου σε αορίστου χρόνου! Κανένας συνάδελφος δημόσιος υπάλληλος να μην «μεταφερθεί» σε Ανώνυμη Εταιρεία. Δεύτερον να μην προχωρήσει η ιδιωτικοποίηση και η εμπορευματοποίηση του νερού, η δημιουργία Ο.Δ.Υ.Θ. Α.Ε και τρίτον να αναβαθμιστούν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για να επιτελούν ολοκληρωμένα το ρόλο τους, και να υλοποιηθούν όλα τα αναγκαία έργα ώστε να διασφαλίζεται φθηνό, ελεγμένο, ποιοτικό νερό.

Ανάλογες κινητοποιήσεις διοργανώθηκαν σε Καρδίτσα, Λάρισα και Βόλο.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης