Τρίτη 20.04.2021 | Εορτάζουν: Ζακχαίος, Ζάκχος, Ζάχος,Λάζαρος, Λάζος

Ανυπόστατη φημολογία

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.05.2020 | 12:43 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Τα προηγούμενα χρόνια και έπειτα από τη  μη εκπλήρωση των αγωνιστικών στόχων, ο Α.Ο Τρίκαλα δεχόταν την έντονη κριτική, φιλάθλων, ΜΜΕ και όλων όσων βρίσκονταν γύρω από την ομάδα

Κάτι λογικό, καθώς όταν δεν έρχονται επιτυχίες και τα προβλήματα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο είναι συνεχή, ο κόσμος κυρίως έχει κάθε δίκιο να εκφράζεται αρνητικά, με αποδέκτες τους πάντες.

Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Η ομάδα έχει πετύχει τον αγωνιστικό στόχο της ανόδου στη SL2, η διοίκηση δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα εκπληρώνοντας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις και γενικά υπάρχει ένα κλίμα υγεία, που θα το ζήλευαν πολλές ΠΑΕ.

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ασπάζεται όλα τα παραπάνω και εκτιμά ότι η ομάδα διαθέτει πλέον μία σημαντική δυναμική που ίσως τα επόμενα χρόνια να τη φέρει και σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο και για το λόγο αυτό κάνοντας κανείς μία περιήγηση στα social media θα διαπιστώσει, όπως γράψαμε πάλι, μία πρωτοφανή συσπείρωση στους φιλάθλους.

Και θα λέγαμε , ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο κόσμος να έχει τέτοια εμπιστοσύνη στην ομάδα και σε αυτούς που τη διοικούν.

‘Οχι όμως όλοι: Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα διαπιστώνουμε κάποια θέματα να δημιουργούνται εκ του μη όντος και σενάρια επιστημονικής φαντασίας να διαδίδονται από εδώ και από εκεί από συγκεκριμένους κύκλους.

Σενάρια περί απομάκρυνσης του Περικλή Αμανατίδη και ακόμη και δήθεν ρήξη του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά και δημιουργία δύο μετώπων στην ομάδα.

Πραγματικά αστειότητες για όσους παρακολουθούν από κοντά τα γεγονότα και ξέρουν πράγματα και καταστάσεις.

Ο Α.Ο Τρίκαλα έφτασε φέτος στην άνοδο και γιατί άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση είναι ενωμένοι σα γροθιά και εννοείται ότι δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα.

‘Οσον αφορά τώρα τον Περικλή Αμανατίδη έχει ξαναγραφτεί ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται ότι υπάρχει κοινή επιθυμία διοίκησης και προπονητή να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους.

Και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά ο Πέρι θα είναι και τη νέα σεζόν προπονητής των Τρικάλων. Αλλά και αν τελικά προκύψει κάτι και δε συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές, αυτό θα συμβεί αποκλειστικά και μόνο διότι θα υπάρξει κάποια πολύ σημαντική διαφορά στον αγωνιστικό σχεδιασμό της νέας σεζόν.

‘Ολα τα υπόλοιπα είναι αποκυήματα της φαντασίας μερικών που με το να διαδίδουν τη δεδομένη χρονική στιγμή τέτοια σενάρια κάνουν κακό και μόνο στην ομάδα, ίσως και επιτηδευμένα.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop