ΑΘΛΗΤΙΚΑ 18.08.2026

Γράφει ο/η
Γράφει ο/η Athletic News
Στις προπονήσεις επέστρεψαν από τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα, μετά το τριήμερο ρεπό που είχε δοθεί στην ομάδα, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται τόσο στην αγωνιστική συνέχεια της προετοιμασίας όσο και στην περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.
Οι «κυανέρυθροι» μπήκαν ξανά σε ρυθμούς δουλειάς, με τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο να συνεχίζουν την προετοιμασία ενόψει των επόμενων φιλικών αναμετρήσεων. Η ομάδα έχει ήδη αρχίσει να αποκτά μεγαλύτερη αγωνιστική εικόνα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως το βάρος το επόμενο διάστημα πέφτει και στα μεταγραφικά.
Στον ΑΟ Τρίκαλα θεωρούν απαραίτητη την ενίσχυση του ρόστερ σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες λύσεις και την απαιτούμενη ποιότητα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς στόχος είναι να προχωρήσουν οι κινήσεις που θα ανεβάσουν επίπεδο το έμψυχο δυναμικό.
Νέο φιλικό το Σάββατο
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΟ Τρίκαλα συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας του. Επόμενος αντίπαλος θα είναι το Καλλιφώνι Καρδίτσας, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει ακόμη μία ευκαιρία για τον τεχνικό της ομάδας να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, αλλά και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.
Η δουλειά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και στον ΑΟ Τρίκαλα γνωρίζουν πως, παράλληλα με την προετοιμασία μέσα στο γήπεδο, το επόμενο μεγάλο «στοίχημα» είναι να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που θα συμπληρώσουν το παζλ της νέας ομάδας.