Παρασκευή 12.08.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Aπαντάει την Πέμπτη ο «Πέρι»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ24.06.2020 | 12:04 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η συνάντηση ανάμεσα στο γενικό διευθυντή του Α.Ο Τρίκαλα Νίκο Σαμολαδά και τον Περικλή Αμανατίδη

Το παρόν στη συνάντηση δεν έδωσε ο πρόεδρος της ομάδας Ηλίας Αιβάζογλου, ο οποίος έπρεπε να μεταβεί εσπευσμένα στην Αθήνα σε συνέχεια ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Ο κ. Αιβάζογλου εξουσιοδότησε το Σαμολαδά να κάνει τη συνάντηση, έχοντάς τον ενημερώσει για τα οικονομικά δεδομένα της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τα χρήματα που μπορούν να διατεθούν τόσο για το ρόστερ, όσο και για τον προπονητή.

Επίσης ο κ. Αμανατίδης ενημερώθηκε ότι πρόθεση της διοίκησης είναι η ομάδα την επόμενη χρονιά να προχωρήσει κυρίως στην ανάδειξη νεαρών ταλαντούχων παικτών και όχι στην αγορά πολλών έμπειρων παικτών, οι οποίοι θα απογειώσουν το μπάτζετ και με βάση αυτά τα δεδομένα προκύπτει ότι τα Τρίκαλα δε θα έχουν ως πρωταρχικό στόχο την άνοδο, αλλά μία αξιόλογη  πορεία.

Ο Μακεδόνας τεχνικός άκουσε το πλάνο που του ανέλυσε ο Νίκος Σαμολαδάς και δεσμεύτηκε να απαντήσει μέχρι την Πέμπτη. Η συνάντηση πάντως έγινε σε αρκετά καλό κλίμα, κάτι που αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας ότι η απάντηση μπορεί να είναι θετική.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης