Παρασκευή 09.12.2022 | Εορτάζουν: Άννα, Αννίτα, Ανίτα, Ανέτα, Αννέτα, Ανναμπέλλα, Ανναμαρία, Αννούλα, Ανέζα, Ανεζούλα, Άννη

Απάντηση Καϊκη σε Παπαστεργίου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ27.09.2022 | 3:32 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την απάντηση του σε όσα ανέφερε μιλώντας χθες στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων έδωσε ο Γιώργος Καΐκης, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι κρίμα για τον κ. Παπαστεργίου να μην μπορεί να διαχειριστεί το 58% που έχει λάβει, και να μολύνεται με το γενικότερο κλίμα της αντικομμουνιστικής υστερίας. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που πέφτει σε αυτό το επίπεδο. Χθες ήταν ψεύτης, είρωνας και ως άξιο τέκνο της αστικής τάξης, ήταν αντικομμουνιστής.

Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τη χθεσινή συμπεριφορά του, ξεπέρασε τα όρια, και θα τα βρει μπροστά του όλα αυτά. Ας δει ο ίδιος ποιοι του κάνανε like στην άποψη να μετακινηθεί ο Στρατηγός Σαράφης, τα φασιστοειδή, αυτούς έχει υποστηρικτές.

Μας πετάει τη μπάλα στην κερκίδα με υποτιθέμενο κέντρο της πλατείας με διαγωνίους κλπ, ενώ το νόημα ήταν να είναι το άγαλμα εκεί που διαδραματίζεται το κεντρικό γεγονός στην πλατεία, αυτό εννοούμε κέντρο.

Αν συνεχίσει ο ίδιος αυτή την τακτική, δεν θα μείνουμε και εμείς μόνο σε επίπεδο πολιτικού διαλόγου. Αν θέλει να είμαστε αντίπαλοι όπως πρέπει να είμαστε, να σταματήσει τον κατήφορο που πήρε.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης