Σάββατο 25.05.2024 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

ΤΟΠΙΚΑ17.04.2024 | 1:06 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Συλλογικές συμβάσεις με αυξήσεις των μισθών και λήψη μέτρων για την ακρίβεια, απαίτησαν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της Τετάρτης.

Το Εργατικό Κέντρο μετά την εκλογή της νέας διοίκησης διοργάνωσε απεργιακή συγκέντρωση με τη συμμετοχή εργαζομένων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, φοιτητών, συνταξιούχων αλλά και πλημμυροπαθών από τις περιοχές της Φαρκαδόνας και των Μεγάλων Καλυβίων.

Την απεργιακή συγκέντρωση χαιρέτησαν εκπρόσωποι Σωματείων, Επιτροπών και Ενώσεων, ζητώντας από την κυβέρνηση μέτρα για την ακρίβεια και πραγματικές αυξήσεις μισθών που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κοινώνιας.

Στην συγκέντρωση την κεντρική ομιλία απηύθυνε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Δημήτρης Αρμάγος, επικεντρώνοντας αρχικά την προσοχή στην πρόσφατη εκλογή της νέας διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης