Σάββατο 30.05.2020 | Εορτάζουν: Εμμέλεια, Εμμελεία

Απεταξάμην τη συνεργασία λέει τώρα ο Μπάτζιος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ30.05.2019 | 5:19 μμ

Γράφει ο/η

Λάζαρος Μάμαλης

Γράφει ο/η Λάζαρος Μάμαλης

Στη συνεργασία με το ΚΙΝΑΛ στις αυτοδιοικητικές εκλογές αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μπάτζιος:

« Εκ του αποτελέσματος αν κρίνουμε, οι επιδόσεις μας σε Δήμο Τρικκαίων και Περιφέρεια ήταν κακές. Σαν κομματικά μέλη παρασυρθήκαμε από την πρόθεση για ευρύτερες συμμαχίες στον όμορο χώρο της κεντροαριστεράς και κάναμε το λάθος να συμπεριλάβουμε στις συμμαχίες αυτές ανθρώπους που μας μισούν. Τα στελέχη του κομματικού μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ απέδειξαν ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό στην έννοια της ισότιμης συνεργασίας, και συμπεριφέρθηκαν σαν ξεπεσμένοι αριστοκράτες που κοιτούσαν με μισό μάτι το νεόπλουτο χωριάτη. Ήταν λάθος μας να συνεργαστούμε σε αυτό το επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ, που ενώ ζητήσαμε ισότιμη συνεργασία, μας αντιμετώπιζε σαν να θέλουμε να τους πάρουμε το σπίτι. Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για το χαμηλό ποσοστό του Κώστα Κρεμμύδα. Πήγε να πολεμήσει έναν καλό Δήμαρχο και θα έπρεπε να έχει κάτι καλύτερο να παρουσιάσει, ενώ ο Κώστας Κρεμμύδας δεν το είχε. Το εγχείρημα λοιπόν δεν ήταν επιτυχημένο, και δεν πρόκειται ποτέ να επαναληφθεί.»

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΕΦΙΡ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΟΔΥ - ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΕΟΔΥ - ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ. Nature Spot e-shop ΕΟΔΥ - ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ