Κυριακή 02.10.2022 | Εορτάζουν: Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη, Ιούστα, Γιούστα, Ιουστίνα, Γιουστίνα, Γιουστίνη

Απίστευτη η συμμετοχή του κόσμου στις συγκεντρώσεις του Κώστα Μαράβα

ΤΟΠΙΚΑ24.05.2019 | 5:57 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ιδανικό φινάλε της προεκλογικής Εκστρατείας του υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Κων/νου Μαράβα ολοκληρώνοντας τις περιοδείες του, επισκεπτόμενος τις Τοπικές Κοινότητες Φήκης, Βαλομανδρίου, Παραποτάμου, Λιλή, Ελευθεροχωρίου και Φήκης συνοδευόμενος από αρκετούς υποψηφίους δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, έτυχε για πολλοστή φορά της θερμής υποδοχής του κόσμου όπως και στα υπόλοιπα δημοτικά διαμερίσματα και Τοπικές Κοινότητες.

Στην Φήκη ο Κώστα ς Μαράβας βλέποντας την μεγαλειώδη συγκέντρωση όπου παλαιά ήταν η Έδρα του πρώην Δήμου Πιαλείων και είχε διατελέσει δήμαρχος για δύο τετραετίες, ένοιωσε βαθειά συγκινημένος από την μαζική συμμετοχή των Φηκιωτών, όπως χαρακτηριστικά τους αποκαλούσε στην ομιλία του.

Συνεχίζοντας ο κ. Μαράβας ανέφερε όταν αναλάβαμε τον Δήμο Πύλης το 2014 προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα ως αναφορά την οικονομική κατάσταση του Δήμου που ήταν από τους πιο υπερχρεωμένους Δήμους της Χώρας.

Και όμως καταφέραμε με σωστή διαχείριση να έχουμε αυτήν την στιγμή τον Δήμο να είναι στους οκτώ πρώτους στην οικονομική θέση.

Αξιοποιήσαμε 14.000.000 ευρώ μελέτες με δρομολογημένε και δημοπρατηθέντα Έργα.

Τέλος ζήτησε από όλους να τον στηρίξουν σε αυτές τις Εκλογές και να τον ψηφίσουν για να εκλεγεί για δεύτερη φορά Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του και στα υπόλοιπα Χωριά που επισκέφθηκε.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης