Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Απλά θα καθυστερήσει λίγο η στέψη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ18.02.2020 | 1:36 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Η  ισοπαλία του Α.Ο Τρίκαλα στη Βέροια  είναι γεγονός ότι άφησε μία μεγάλη δόση πίκρας σε όσους βρεθήκαμε  στη Μακεδονική πόλη για να δούμε το ματς, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση

Η πικρία εστιάζεται πρωτίστως στο ότι οι κυανέρυθροι δεν κέρδισαν ένα δικό τους παιχνίδι, στο οποίο οι γηπεδούχοι πήραν το βαθμό στο 95(!), αλλά και στο ότι χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία από σήμερα να κλειδώσει η άνοδος και η συνέχεια για τους κυανέρυθρους να αποκτήσει κατά κάποιο τρόπο διαδικαστικό χαρακτήρα.

Βέβαια, αν δούμε τα πράγματα εντελώς ρεαλιστικά, η ισοπαλία κάθε άλλο παρά κακό αποτέλεσμα είναι για τον Α.Ο Τρίκαλα.

Γιατί και πάρθηκε ένας πολύτιμος βαθμός σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, αλλά και γιατί από σήμερα ουσιαστικά η Βέροια δεν μπορεί να φτάσει τα Τρίκαλα ότι και αν γίνει στη συνέχεια, ενώ ακόμη και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης φαντάζει ως άθλος για τη βασίλισσα του Βορρά.

Μένουν ακόμη έξι αγωνιστικές, τα Τρίκαλα διατηρούν τη διαφορά 8 και 9 βαθμών από την Τρίτη Νίκη Βόλου και τις ομάδες που ακολουθούν, ενώ απλά είδαν τον Ιωνικό να μειώνει στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Οι κυανέρυθροι έχουν ένα πρόγραμμα με αρκετά βατά παιχνίδια, αν και το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι όλες οι αναμετρήσεις τους θα είναι κόντρα σε αντιπάλους που θα έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο.

Κατά την άποψή μας, το αποτέλεσμα στη Βέροια δεν αλλάζει απολύτως τίποτα όσον αφορά το ποιος είναι το φαβορί για την άνοδο και το “αφεντικό” της κατηγορίας, απλά θα καθυστερήσει για λίγες εβδομάδες ακόμη τη στέψη, καθώς εάν οι κυανέρυθροι έβγαζαν διπλό στη Βέροια, θα άνοιγαν από σήμερα οι πρώτες σαμπάνιες.

Και κάτι τελευταίο: Το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στο Αιγάλεω θα είναι πολύ δύσκολο για πάρα πολλούς λόγους. Και στο ποδοσφαιρικό τμήμα καλά θα κάνουν να το κατανοήσουν αυτό, γνωρίζοντας βέβαια και μερικά πράγματα παραπάνω.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020