Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

«Απλώνω ευτυχία» για δεύτερη φορά από το ΚΔΑΠ «ΟΜΟΝΟΙΑ» του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ08.03.2024 | 4:05 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Το ΚΔΑΠ ΟΜΟΝΟΙΑ του Δήμου Τρικκαίων συμμετέχει στο project «Απλώνω ευτυχία – Δυναμώνω τη Φλόγα στην καρδιά».

Πρόκειται για δράση με στόχο, τα παιδιά να απλώσουν και να σκορπίσουν ευτυχία μέσα από δραστηριότητες και εικαστικές δημιουργίες, να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους συμμαθητές τους, τους γονείς τους, τους φίλους τους και την κοινωνία  γενικότερα, στηρίζοντας το σπουδαίο έργο της Φλόγας.

Η δράση είναι η μεγαλύτερη κινητοποίηση μικρών εθελοντών για κοινό σκοπό που τα παιδιά  βοηθούν παιδιά. Ενώνουμε δυνάμεις για έναν καλύτερο κόσμο.

Η 2η Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στην πεζογέφυρα του Ασκληπιού στις 11:30 το πρωί, στέλνοντας έτσι το μήνυμα σε όλη την πόλη.

Η πρόσκληση του ΚΔΑΠ αναφέρει: «Ελάτε και σεις να γίνουμε μια ομάδα δυνατή χωρίς διαχωρισμούς, ώστε να απλώσουμε ευτυχία όσο πιο πολύ μπορούμε! Το μόνο που χρειάζεται είναι να φέρετε ένα λευκό μπλουζάκι και πολλή αγάπη!».

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου γονιών παιδιών με Νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης