Τρίτη 21.05.2024 | Εορτάζουν: Κωνσταντίνος, Κώστας, Κωστής, Κωσταντίνος, Κωστάκης, Κωνσταντίνα, Κωνσταντία, Κωσταντίνα, Κωστούλα, Ντίνα, Νάντια, Ελένη, Έλενα, Ελεάννα, Ελεάνα, Λένα, Λενίτσα, Λένγκω, Λενιώ, Ελεονόρα, Ελεονώρα, Νόρα, Μαριλένα, Ελενάκι, Νίτσα

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Από Δευτέρα η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για βρεφονηπιακούς – παιδικούς σταθμούς του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ11.05.2024 | 9:04 πμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τις έγγραφες νηπίων και βρεφών στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων. Αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, από τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024. Οι γονείς/κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr.

Ακολουθούνται τα εξής βήματα:

  1. Επιλέγουμε την ενότητα «Ηλεκτρονικές Πληρωμές»
  2. Επιλέγουμε «Λοιπές Οφειλές»
  3. Επιλέγουμε «Αιτήσεις Παιδικών»
  4. Εγγραφόμαστε με κωδικούς TAXISNET
  5. Επιλέγουμε «Αιτήσεις Παιδικών Σταθμών»

Ακολουθεί η διαδικασία «ανεβάσματος» των απαραίτητων δικαιολογητικών και η υποβολή της αίτησης.

Σημειώνεται ότι οι γονείς/κηδεμόνες που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΕΣΠΑ, παρακαλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους για εγγραφή εμπρόθεσμα στην ΕΕΤΤΑ και να παρακολουθούν την πορεία του προγράμματος στην ιστοσελίδα της www.eetaa.gr. Επίσης είναι απαραίτητο να καταθέσουν το αντίστοιχο voucher, στο τμήμα Φροντίδας Παιδικής Ηλικίας μόλις το λάβουν, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η εγγραφή τους. Η ημερομηνία για αυτήν την κατάθεση θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης