Σάββατο 02.07.2022 | Εορτάζουν: Ιουβενάλιος, Ιουβενάλης, Γιουβενάλης, Ιουβεναλία

Από νωρίς υποψηφιότητα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ21.12.2020 | 7:34 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη Δημαρχεία του Δήμου Μετεώρων στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής μέσα από ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρ. Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Χασίων κ. Δημήτρης Δελητζιάς.

Στην ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες αυτές που θα ευνοήσουν, να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου μας, προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών του.

Βασικές αρχές μας, οι δικές μου και των συνεργατών μου, είναι η διάθεση για προσφορά, η ανιδιοτελής προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η κοινωνική αλληλεγγύη, η ακομμάτιστη προσέγγιση στα προβλήματα του Δήμου και των συνδημοτών μας, η αγάπη μας για τη φύση και το περιβάλλον. Το πανέμορφο περιβάλλον, της απίστευτης ομορφιάς, του Δήμου Μετεώρων.

Με την ελπίδα να γίνει πράξη το όραμα αυτό….σας ανακοινώνω την πρόθεση μου, να διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου του Δήμου Μετεώρων στις επερχόμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης και καλώ όσους συμμερίζονται αυτές τις βασικές αρχές, να συνταχθούν μαζί μας για να μπορέσουμε να χτίσουμε το Δήμο που μας αξίζει.

Να αναδείξουμε τα χρονίζοντα προβλήματα και να εργαστούμε για την άμεση επίλυση τους.

Με νηφαλιότητα, σεβασμό και εκτίμηση σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από παραταξιακές –πολιτικές προτιμήσεις και ιδεολογικές αφετηρίες, με συλλογικές σκέψεις και αποφάσεις».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή