Κυριακή 19.05.2024 | Εορτάζουν: Πατρίκιος, Πάτρικ, Πατρίκος, Πατρίκης, Πατρίτσιος, Πατρίτσης, Πατρικία, Πατρίκα, Πατριτσία, Πατρίτσα, Θεόγνωστος, Θεογνώστης, Θεογνώσιος, Θεογνωσία, Θεόκτιστος, Μένανδρος,Βηθεσδά

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Από τα χωριά της Δ.Ε. Τυμφαίων ξεκίνησε η πασχαλινή περιοδεία του Δημάρχου Μετεώρων

ΤΟΠΙΚΑ29.04.2024 | 5:39 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Χωριά της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων και την Αύρα Καλαμπάκας επισκέφτηκε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γ’ Τομέα Βασιλικής Τυμφαίων, Παραγωγικής Ανάπτυξης, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας Αντώνη Παπαναστασίου, τους Προέδρους και Τοπικούς Συμβούλους των χωριών.

Οι κάτοικοι των χωριών υποδέχτηκαν με θέρμη τον Δήμαρχο ενώ του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την μέχρι τώρα λειτουργία της Δημοτικής Αρχής. Όπως επισημάνθηκε η εικόνα των χωριών όσον αφορά την καθαριότητα και την καθημερινότητα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό ενώ έχουν επιλυθεί αρκετά προβλήματα που για χρόνια «λίμναζαν».

Ο Δήμαρχος Μετεώρων αφού ευχήθηκε τους κατοίκους των χωριών για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα δεσμεύτηκε η Δημοτική Αρχή να συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στα χωριά και στις ανάγκες τους, καθώς όπως είπε με τη συνεργασία, το σωστό προγραμματισμό και σχεδιασμό τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θέλουμε ζωντανά χωριά, γιατί χωρίς την ύπαιθρο δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγή και χωρίς παραγωγή δεν υπάρχει ζωή. Είμαστε μια δημοτική αρχή της δράσης και της προσφοράς Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε προκειμένου να αποδώσουμε στα χωριά μας όλα εκείνα που στερήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια  λόγω της αδράνειας. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδό ωστόσο είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να κάνουμε στα χωριά μας όλα όσα τους αξίζουν.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφτηκε τον Κονισκό, την Λογγά, το Γερακάρι, το Μαυρέλι και την Αχελινάδα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης