Τρίτη 16.08.2022 | Εορτάζουν: Αλκιβιάδης, Άλκης, Άλτσος, Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης, Γερασιμούλα, Διομήδης, Σεραφείμ, Σεραφειμία, Σεραφείμα, Σεραφίνα, Σεραφειμή, Σεραφειμούλα, Σεραφειμίτσα, Σαράντης, Σαράντος, Σαραντούλα, Απόστολος, Τόλης, Αποστόλης, Αποστολία, Λία, Αποστολίνα, Πολίνα, Σταμάτης, Σταμάτιος, Στάμος, Σταμούλης, Σταμέλος, Σταμέλης, Σταμελάς, Σταματία, Μάτα, Ματούλα, Ματίνα, Σταματίνα, Σταμάτα, Σταμέλα, Σταμούλα, Σταματή, Μάτω, Σταματέλλα

Από το πρώτο Σαββατοκύριακο αυξημένη η κίνηση στα Τρίκαλα

ΤΟΠΙΚΑ04.12.2018 | 1:23 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Από το πρώτο κιόλας Σαββατοκύριακο του Μύλου των Ξωτικών, οι επισκέπτες ήδη έκαναν την εμφάνισή τους στην πόλη μας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Από την Παρασκευή βράδυ, λεωφορεία τουριστικά από Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, έκαναν την εμφάνισή τους ενώ και ταξιδιώτες με οικογένειες και συντροφιές, βρίσκονται στην περιοχή, θεωρώντας ιδανικό προορισμό τα Τρίκαλα.

Αντίστοιχη φυσικά κίνηση επικρατεί και στην αγορά της πόλης. Με στολισμένες βιτρίνες και τα μαγαζιά να φορούν τα γιορτινά τους, η ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί είναι πραγματικά μαγική και μοιάζει να δίνει και σημαντική ανάσα στον εμπορικό κόσμο της πόλης. Ήδη, η καταναλωτική κίνηση παρουσιάζει αυξητική τάση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τους καταστηματάρχες τόσο στο εμπορικό κομμάτι, όσο και στο κομμάτι της εστίασης και της ψυχαγωγίας.

Από πλευράς των ξενοδόχων αλλά και των καταστημάτων εστίασης, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους ακόμη και αυτές τις πρώτες μέρες των γιορτών, που ξεκίνησαν ήδη για την πόλη μας. Όλο το Σαββατοκύριακο επικρατούσε το αδιαχώρητο στους κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης και όχι μόνο, μιας και κάθε σημείο του νομού Τρικάλων αποτελεί πόλο έλξης.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης