Τετάρτη 25.05.2022 | Εορτάζουν: Δεν υπάρχουν γιορτές για σήμερα

Αποχαιρετισμός στον Λάκη Βασιλειάδη

Ανακοινώσεις διάφορες11.05.2021 | 3:28 μμ

Γράφει ο/η

Λογιστήριο

Γράφει ο/η Λογιστήριο

Αποχαιρετάμε σήμερα έναν υπέροχο Άνθρωπο, έναν υπέροχο σύντροφο, έναν υπέροχο πατέρα, έναν υπέροχο παππού και για μένα, έναν υπέροχο στ’ αλήθεια πεθερό.
Επώδυνη αποστολή αυτό το ύστατο χαίρε μα και αναγκαία ως ο μόνος τρόπος να εκφράσω δημόσια τη βαθειά αγάπη και το σεβασμό που σου είχα.
Έτσι θα ΄πρεπε να ναι ο άνθρωπος, όπως εσύ: απλός, ταπεινός, γεμάτος αγάπη, ερωτισμό, συντροφικότητα, χιούμορ, ανιδιοτέλεια, ευγένεια.
Κι έτσι θα ΄πρεπε να ζούνε και να φεύγουν απ’ αυτή τη ζωή οι άνθρωποι, όπως εσύ: με το βλέμμα στραμμένο πάντα στη φωτεινή πλευρά της ζωής, με αγάπη στην καρδιά για την αγαπημένη σου Μάχη, το μονάκριβό σου Δημήτρη, τις λατρεμένες σου εγγονές, τους συγγενείς, τους φίλους, τους συναδέλφους, εμένα.
Ευτυχισμένος μέχρι τέλους με όλους εμάς δίπλα σου και κυρίως την αγαπημένη σου Μάχη που σε κράτησε ζωντανό μέχρι τα 91 σου.
Εξήντα έξι χρόνια μαζί… να της παίζεις με τη φυσαρμόνικά σου το: «χειμώνες, καλοκαίρια, βραδυές και μεσημέρια εγώ θα σ’ αγαπώ» κι αυτή να σου ψυθιρίζει στο προσκεφάλι σου μέχρι την τελευταία στιγμή «τί ναι αυτό που το λένε αγάπη».
Σε φαντάζομαι να είσαι εδώ κι όπως μιλώ για σένα να γυρίζεις στο διπλανό σου και να σχολιάζεις περιπαικτικά σα σχολιαρόπαιδο. Ένα αιώνιο παιδί και ένας σοβαρός άνδρας μαζί.
Η ζωή σου ήταν ένα όμορφο ταξίδι σε γαλήνια νερά με όλες φυσικά τις δυσκολίες της ζωής, την ορφάνια, τα σκληρά χρόνια, τον αγώνα της επιβίωσης… Μα τα κατάφερες χωρίς ποτέ να βαρυγκομίσεις για τίποτα, πάντα στο ύψος των περιστάσεων και των υποχρεώσεων.
Κι έκανες ένα μεγάλο και όμορφο κύκλο ζωής περικλείοντας με ασφάλεια και αξίες την οικογένειά σου.
Σ’ ευχαριστούμε για όλα.
Σ’ ευχαριστούμε που μας έμαθες απλά αυτό: να κάνουμε τη ζωή μας ένα ήρεμο ταξίδι, να χαμογελάμε, να τραγουδάμε, να είμαστε ευτυχισμένοι κι ευγνώμονες.
Πάνω σ’ αυτά τα θεμέλια, με σένα ως βάση, θα πορευόμαστε αρμενίζοντας τη ζωή με τις νότες της φυσαρμόνικάς σου, με το χαμόγελό σου, σαν κελάηδισμα αέναο στις ανοιξιάτικες νύχτες μας.
Καλό ταξίδι αγαπημένε μου πεθερέ – πατέρα
Βάσω Κίσσα-Βασιλειάδου
Τρίκαλα 8.5.2021

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης