Κυριακή 26.06.2022 | Εορτάζουν: Μακάριος, Μακάρης, Μακαράς, Μακαρία, Μακάρω, Μακαρίτσα, Μακαρούλα

Αποχαιρετιστήριο στο Γιάννη Χονδρό

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.10.2019 | 12:14 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με τον παρακάτω ξεχωριστό τρόπο αποχαιρετούν το Γιάννη Χονδρό που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή οι πρώην συμπαίκτες του στον Α.Ο Τρίκαλα:

Γιάννη

Στο άκουσμα του θανάτου σου συγκλονίστηκε ολόκληρη η κοινωνία των Τρικάλων. Υπηρέτησες την αγαπημένη ομάδα της πόλης μας, τον Α.Ο. Τρίκαλα, επί μία 10ετία περίπου και με τα χαρίσματα (ποδοσφαιρικά και ηθικά) που ήσουν προικισμένος προσέφερες πολλά, γι’ αυτό και ο κόσμος σ αγκάλιασε με αγάπη αναγνωρίζοντας τις τεράστιες αξίες σου.

Η λαμπρή πορεία που είχες κατά την διαδρομή σου στην ομάδα, σ’ έκανε δημοφιλή ιδιαίτερα δε για το ακέραιο ήθος, που σε διέκρινε. Ο ξαφνικός σου θάνατος αυτονόητα αιφνιδίασε τους πάντες και όλους μας γέμισε θλίψη και οδύνη. Γνωρίζοντας τα πλούσια ηθικά ερείσματα που κουβαλούσες μέσα σου, μας είχες όλους σκλαβωμένους με τον αδαμάντινο χαρακτήρα που διέθετες.

Ήσουνα πράγματι ένας ξεχωριστός και χαρισματικός οικογενειάρχης. Είχες μέσα στην ζωή σου, Γιάννη, έναν τέλειο συμπαραστάτη, την λατρευτή σου σύζυγο Δώρα, όπου τις χαρές και τις λύπες που μας δίνει η ζωή να τις μοιράζεστε μαζί. Είχες τα λατρευτά σου παιδιά την Πρεσβεία, τον Αλέξανδρο και την Κατερίνα, όπου ευτύχησες να σου κάνουν δώρο και να χαρείς τα εγγονάκια σου, που είναι πηγή ζωής και θα σε θυμούνται για πάντα.

Καλό σου ταξίδι Γιάννη φίλε, συμπαίκτη, αδελφέ μας και είμαστε βέβαιοι πως ο Μεγαλοδύναμος θα σε κατατάξει εκεί που  αξίζεις και ανήκεις “στον Παράδεισο”, μαζί με τους Αγγέλους. Γιατί πράγματι Γιάννη, στην επίγεια ζωή ήσουν πρεσβευτής των Αγγέλων.

Οι συμπαίκτες σου

Σ.Κ.

 

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης