Παρασκευή 24.03.2023 | Εορτάζουν: Γρηγόρης, Γρηγόριος, Γόλης, Γρηγορία

Αποχώρησε η Αντιπολίτευση από το Δ.Σ. Πύλης

ΤΟΠΙΚΑ08.03.2023 | 6:47 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, η Αντιπολίτευση, διαμαρτυρόμενη για την στάση της δημοτικής αρχής.

Σε σχετικό δελτίο τύπου χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα τονίζοντας πως «Η Αντιπολίτευση Πύλης, μη έχοντας άλλο δημοκρατικό και νόμιμο μέσο, να υπερασπιστεί την τιμή και την αξιοπρέπειά της, κατέφυγε στην αποχώρησή της από την συνεδρίαση του Δ.Σ. Πύλης της 7ης Μαρτίου 2023.

Ήταν το έσχατο μέσο, η αποχώρηση αυτή, όταν η Δημοτική αρχή, μην αντέχοντας την διαδικασία των ερωτοαπαντήσεων και των πιεστικών ερωτημάτων μας, που δεν παίρνουν ποτέ απάντηση, έσυρε το διάλογο στο χειρότερο επίπεδο, που δεν αρμόζει σε Δ.Σ.

Όταν δεν μπορεί η Δημοτική αρχή να απαντήσει επαρκώς στα ερωτήματά μας , χρησιμοποιεί το μπούλιγκ, τα χτυπήματα κάτω από την μέση και τις επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο, που δεν τιμούν κανέναν.

Δεν είμαστε ρίψασπις, αλλά μαχόμαστε να αναδείξουμε τις αδυναμίες και ατολμίες της Δημοτικής αρχής, για έργα ανάπτυξης.

Όλη αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη θα είχε αποφευχθεί αν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης είχε διακόψει την συζήτηση, όταν είχε παρεκτραπεί και ηρεμούσε τα πνεύματα. Αντ’ αυτού και μη ανταποκρινόμενος στο ρόλο του, άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Αποδείχθηκε κατώτερος των περιστάσεων για ακόμα μία φορά.

Ζήλεψε φαίνεται, η Δημοτική αρχή, τις εποχές covid, που δεν ένιωθε την ανάσα της αντιπολίτευσης στο σβέρκο της.

Η Πορεία στο Μέλλον ήταν η ταφόπλακα στα όνειρα, για ισόβια παραμονή, της Δημοτικής αρχής στα κοινά. Χάνουν την ψυχραιμία τους και το δείχνουν με κάθε τρόπο. Ήρθε η ώρα της μεγάλης αλλαγής που θα βάλει σε τροχιά ανάπτυξης τον Δήμο και τους δημότες.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ενωμένης Αντιπολίτευσης Πύλης»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης