Παρασκευή 21.01.2022 | Εορτάζουν: Αγνή, Αγνούλα, Ευγένιος, Ευγένης, Μάξιμος, Μάξιμη, Μάξιμα, Νεόφυτος, Νεοφυτία, Νεοφύτη, Πάτροκλος, Πατρόκλειος, Πατροκλέας, Πατροκλής, Πατρόκλεια, Πατροκλά, Πάτρα, Πατρούλα

Αποφασιστικά στην μάχη για το συλλαλητήριο της ΔΕΘ

ΤΟΠΙΚΑ29.08.2018 | 5:04 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Μαζικά στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί από το Πανεργατικό Μέτωπο στην Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ, θα συμμετέχουν Τρικαλινοί εργαζόμενοι, αγρότες, συνταξιούχοι και άνεργοι, που συσπειρώνονται με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.

Το συλλαλητήριο διοργανώνεται στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, στις 6 το απόγευμα, ενώ τα λεωφορεία που θα ναυλωθούν από τα Τρίκαλα θα αναχωρήσουν στις 2 το μεσημέρι.

Αυτό άλλωστε αποφασίστηκε στη σύσκεψη που συγκάλεσε προχθές το βράδυ στα Τρίκαλα η τοπική γραμματεία του ΠΑΜΕ με τη συμμετοχή εκπροσώπων ταξικών σωματείων.

Όπως τόνισε το μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ κα Βάσω Μπακάση τα εγκαίνια της ΔΕΘ αποτελούν μια νέα αφετηρία για τις δυνάμεις του να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της εργατικής τάξης και της πάλης της.

Στόχος να εκφραστεί μαζική, αισιόδοξη και αποφασιστική εργατική – λαϊκή απάντηση απέναντι στην «ανάπτυξη» που φέρνει φτώχεια και πολέμους, απέναντι στην αντιλαϊκή κλιμάκωση και τις κάλπικες υποσχέσεις που τη συνοδεύουν.

Στη σύσκεψη έλαβαν το λόγο πρόεδροι σωματείων, εργαζόμενοι όπου ανέδειξαν τις πρωτοβουλίες τους μέχρι και το συλλαλητήριο, απευθύνοντας κάλεσμα στους Τρικαλινούς και σε όλο τον κόσμο να αντισταθούν εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην ακολουθούμενη πολιτική.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΠΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2014-2020