Σάββατο 08.05.2021 | Εορτάζουν: Αρσένιος, Αρσένης, Αρσενία, Αρσίνα, Αρσινόη, Θεολόγος, Θεολόγης, Θολόγος, Θολόγης, Θολόης, Θεολογία, Θολογία, Μήλιος, Μήλης, Μηλιώ, Μηλιά, Μηλίτσα

Aποφασίζει για την αγωνιστική η ΕΠΣΤ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.10.2020 | 12:56 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Ιδιαίτερα κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα, όσον αφορά το αν θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο η δράση στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής ή θα υπάρξει διακοπή λόγω κορωνοιού.

Το κρούσμα που προέκυψε σε ποδοσφαιριστή ομάδας της εν λόγω κατηγορίας , έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΠΣΤ που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν τα αποτελέσματα των υπολοίπων παικτών και μελών της εν λόγω ομάδας , από τα οποία θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το τι μέλλει γενέσθαι.

Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι να υπάρξει αναβολή στην αναμέτρηση της εν λόγω ομάδας, ενώ ανάλογα και το πως θα πάει η πανδημία στο νομό τις επόμενες ώρες θα φέρει και την ανάλογη απόφαση από την ΕΠΣΤ.

Δύσκολα πάντως θα αναβληθεί ολόκληρη η δεύτερη αγωνιστική, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί σε μία τόσο ρευστή κατάσταση που βιώνουμε λόγω πανδημίας.

 

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Φυτικά Ροφήματα Βρώμης ΚΑΡΠΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ Nature Spot e-shop