Κυριακή 14.04.2024 | Εορτάζουν: Αρίσταρχος, Θωμαΐς, Θωμαΐδα, Θωμαή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αποκατάσταση ζημιών στον Πλάτανο

ΤΟΠΙΚΑ06.03.2024 | 5:54 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Σε άμεση αποκατάσταση ζημιών στον Πλάτανο, μετά τη χαλαζόπτωση της Δευτέρας 4 Μαρτίου 2024, προχώρησε ο Δήμος Τρικκαίων. Από το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου, προσωπικό και μηχανήματα των Διευθύνσεων Τεχνικών Εργων και Ανταποδοτικών Υπηρεσιών (καθαριότητα) μετέβησαν στο χωριό και προέβησαν σε καθαρισμό δρόμων, διευθετήσεις και διανοίξεις, όπου ήταν απαραίτητο.

Η συνεργασία των αντιδημάρχων Γ. Καταβούτα και Τ. Παζαΐτη και του προέδρου της ΤΚ Πλατάνου κ. Σωτήρη Καρατάσο απέδωσε στο να είναι εύκολα προσβάσιμοι οι αγροτικοί κυρίως δρόμοι στο χωριό, αλλά και στο να υπάρχει καλύτερη εικόνα συνολικά στην περιοχή, μετά από την έντονη και ξαφνική αυτή χαλαζόπτωση.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης