Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αποκόμισε τεράστιες εμπειρίες ο Φρέντι Ντερμούσι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ23.05.2024 | 9:29 μμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Με τεράστιες εμπειρίες επιστρέφει ο Τρικαλινός αθλητής Φρέντι Ντερμούσι από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΜΜΑ που πραγματοποιήθηκε στο Τότσι της Σλοβακίας 12-19 Μαίου.

Συγκεκριμένα ο αθλητής των Πραιτοριανών Τρικάλων που αγωνίστηκε στην κατηγορία 70 κιλών ανδρών τερμάτισε στην 5η θέση αντιμετωπίζοντας την Ελίτ της Γηραιάς Ηπείρου .

Το νεαρό της ηλικίας και η απειρία του, μιας και είναι μόλις 18 χρονών του στοίχισαν την είσοδο στα μετάλλια.

Ο Τρικαλινός αθλητής ευχαριστεί τους συναθλητές του και τον προπονητή του Αθανάσιο Μήτσιο για την προετοιμασία του, καθώς και τις επιχειρήσεις Box 23 Tattoo Studio, Brooklyn Pizza, Μίνι Μάρκετ Ντόντα, ταβέρνα το Κατώγι, Αφοί Μπρέντα, Ταβέρνα το Balsamiko, Eργοκατασκευαστική Αρκούδας, Αφοί Αλούσι Κτιριακές Κατασκευές.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης