Κυριακή 21.04.2024 | Εορτάζουν: Αλεξάνδρα, Αλεξία, Αλεξάντρα, Αλέκα, Ιανουάριος, Ιανός, Ιανή, Φαίστος, Φαιστή, Φαιστίνα,Βάιος, Βάια, Βάγια, Βαία Δάφνης, Δάφνη

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Απόκριες και γιορτή στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δ. Τρικκαίων

ΤΟΠΙΚΑ15.03.2024 | 1:59 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με το αποκριάτικο κλίμα και με στολές, με περισσότερο κέφι και χορό, οι φιλοξενούμενοι/ες στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δ. Τρικκαίων γιόρτασαν τη φετινή Αποκριά,. Σε γιορτή που με τη συνδρομή του προσωπικού έστησε η α΄ βάρδια την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, ακούστηκαν και χορεύτηκαν τραγούδια της Αποκριάς, με πολλή αγάπη από όλους και όλες. Κορωνίδα της γιορτής, η παραδοσιακή «χάσκα», που έκανε άπαντες να γελούν και να διασκεδάζουν. Καλή Αποκριά!

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης