Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Απόλυτα επιτυχημένο και με δυναμικό παλμό το πάρτυ νεολαίας της «ΠΥΛΗΣ ΑΞΙΩΝ»

ΤΟΠΙΚΑ13.05.2019 | 4:48 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Πλήθος κόσμου, φίλοι, νέοι και νέες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του νεαρού Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια και βρέθηκαν από νωρίς το βράδυ της Κυριακής 12/05/19 στο Stretto Cafe στην Πύλη, σε ένα πάρτυ με νεανικό παλμό.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο, χαλαρό με κέφι, χορό, χαμόγελα και με τα νιάτα του Δήμου να πρωταγωνιστούν. Ο κ. Βαλάντης Τσιούτσιας καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς υποδεχόταν και συνομιλούσε με τους νεαρούς, έχοντας ευήκοα ώτα στις προτάσεις τους ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και να δηλώσει σε έναν σύντομο, περιεκτικό και ευχαριστήριο χαιρετισμό του προς όλους ότι “Είμαστε δίπλα στην νεολαία, αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς της, προτάσσουμε λύσεις και παίρνουμε δύναμη να προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά και πρωτοποριακά, αφού οι νέοι μας αποτελούν το μέλλον του Δήμου, χαράσσουν σημαντική πορεία και καθοδηγούν τις εξελίξεις με την μαχητικότητα, τις επιλογές, τον ενθουσιασμό και την ανεμελιά της νιότης τους”.

Το γλέντι, η γιορτινή ατμόσφαιρα και η διασκέδαση κράτησαν για τα καλά με αμείωτη συμμετοχή και ζωηρή παρουσία. Μπορεί να πέρασε το Σαββατοκύριακο, όμως ο απόηχος του πάρτυ νεολαίας της “ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ”, θα συζητιέται για αρκετό καιρό ακόμη, με τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας να είναι θετικά και υποστηρικτικά προς το πρόσωπο του κ. Βαλάντη Τσιούτσια και όλης της ομάδας του.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop