Κυριακή 26.05.2024 | Εορτάζουν: Αλφαίος, Καρπός, Συνέσιος, Συνέσης, Συνεσία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αποστολή αγάπης από τα εκπαιδευτήρια «Αθηνά»

ΤΟΠΙΚΑ24.12.2018 | 12:21 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αντιπροσωπεία μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «Αθηνά» επισκέφθηκε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό της πόλης μας, στα πλαίσια της προσφοράς και του εθελοντισμού.

Τα παιδιά παρέδωσαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία συγκεντρώθηκαν από τους μαθητές του Σχολείου κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες ενημερώθηκαν για τη δράση του Ερυθρού Σταυρού και πληροφορήθηκαν ότι υπάρχουν προγράμματα εκπαίδευσης εθελοντών και ομάδες εθελοντικής προσφοράς. Το μήνυμα που πέρασαν τα στελέχη ήταν ότι δεν αρκεί μόνο η παροχή υλικών αγαθών στους συνανθρώπους μας αλλά ιδιαίτερη αξία έχει η προσωπική επαφή και η ηθική στήριξη, διότι κανένας άνθρωπος δεν είναι σωστό να είναι και να αισθάνεται μόνος.

Τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά» ευχαριστούν ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών που στήριξαν αυτή την προσπάθεια των παιδιών τους να προσφέρουν βοήθεια σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης