Τετάρτη 29.06.2022 | Εορτάζουν: Πέτρος, Πετρής, Πετράς, Πετράκης, Πετρουλάς, Πετρίνος, Πέτρα, Πετρούλα, Πετρία, Πετρίνα, Παύλος, Πώλ, Παυλίνα, Πωλίνα, Παύλιανη

Αποτίμηση του έργου της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας

ΤΟΠΙΚΑ10.10.2019 | 4:35 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Η Επιμορφωτική, Λογοτεχνική και Πολιτιστική Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Καλαμπάκας (KDK) έκλεισε τον κύκλο εργασιών αποτίμησης του έργου της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας που διανύει το πέμπτο έτος λειτουργίας.

Η Πρόεδρος της KDK κα. Κατερίνα Δημουλά-Μέρριαμ και ο Αντιπρόεδρος κ. Απόστολος-Τηλέμαχος Ηλιόπουλος συναντήθηκαν με τους συνεργαζόμενους φορείς και τον Δήμαρχο Μετεώρων και έλαβαν μέρος στην σύσκεψη Θεσσαλικών Βιβλιοθηκών που οργάνωσε η Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης, κα. Θεόπη Κατσιαμάνη με σκοπό την διαμόρφωση μιας κοινής στρατηγικής ανάπτυξης δράσεων και υπηρεσιών σε συνεχή βάση.

«Η εμπειρία των πρώτων χρόνων λειτουργίας με γεμίζει με ικανοποίηση και ελπίδες για το μέλλον της Βιβλιοθήκης.» δήλωσε η Πρόεδρος κα. Δημουλά-Μέρριαμ«Έχουμε φτάσει στα 3.389 μέλη και στις 183.082 επισκέψεις, τρανές αποδείξεις του ενδιαφέροντος των συμπολιτών μας.  Η πολύτιμη συνεργασία της Αστυνομίας μας επιτρέπει να μοιράζουμε βιβλία σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Μετεώρων και μόλις μας πρότειναν να συμβάλλουν περαιτέρω.  Όταν ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να αναβαθμίσει τις διαδικτυακές επικοινωνίες μας προέβη στις προκαταρκτικές ενέργειες μέσα σε 24 ώρες.  Αν, όπως ελπίζουμε, το κλίμα συνεχίσει να είναι τόσο θετικό πιστεύω ότι έχουμε άριστες προοπτικές να ανανεώσουμε την προσφορά μας για μια ακόμη πενταετία.»

Η Πρόεδρος έχει διορίσει το ΔΣ της KDK να στελεχώσει τη νέα Συμβουλευτική Επιτροπή της Βιβλιοθήκης που συμμετέχει στον ετήσιο στρατηγικό σχεδιασμό που θέτει μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους.

Η κα. Δημουλά-Μέρριαμ και ο κ. Ηλιόπουλος μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης επανέλαβαν την ικανοποίησή τους με τις προσπάθειες της ομάδας των άριστων συνεργατών της Βιβλιοθήκης που δίνουν ζωή στο όραμα της KDK με την καθοδήγηση της Διευθύντριας καςΚατσιαμάνη η οποία προσέθεσε «Το έργο μου είναι η υποστήριξη και ανάδειξη των συναδέλφων μου.  Χωρίς αυτούς δεν υπάρχω.»

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Αλλάζω συσκευή - Ανακυκλώνω Αλλάζω συσκευή