Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Αρχές Σεπτέμβρη το Street Food Festival

ΤΟΠΙΚΑ26.06.2020 | 5:56 μμ

Γράφει ο/η

Ελένη Χολέβα

Γράφει ο/η Ελένη Χολέβα

Τελικά θα προχωρήσει στην πραγματοποίηση του φετινού street food festival ο Δήμος Τρικκαίων, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην συχνότητα της Λέσχης 97,6 ο πρόεδρος της e-trikala Γιάννης Κωτούλας.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση της εταιρείας η διεξαγωγή αποφασίστηκε να γίνει στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου και θα αποτελέσει και ένα τεστ για την φετινή διεξαγωγή του Μύλου των Ξωτικών.

Όπως τόνισε ο κ. Κωτούλας «Θα διεξάγουμε το street food festival το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, 4-5-6/09, και θα ξεκινήσουν από την επόμενη εβδομάδα και οι αιτήσεις των συμμετεχόντων». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «Έρχεται κόσμος από πολλές περιοχές για αυτό το φεστιβάλ, οπότε θα είναι κάτι σαν τεστ για να δούμε πώς θα είναι η ψυχολογία μας για ανοιχτές εκδηλώσεις».

Πάντως, δεν έχει αποφασιστεί σε ποιο σημείο του Μύλου Ματσόπουλου θα πραγματοποιηθεί με τον πρόεδρο της e-trikala να δηλώνει πως «Ακόμα δεν αποφασίσαμε πού θα διεξαχθεί, αν θα είναι μπροστά από το κτήριο του Μύλου, ή πίσω στο νησάκι. Τα περίπτερα θα έχουνε μεγαλύτερες αποστάσεις από ότι πέρυσι, και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και οι υγειονομικοί κανόνες».

Όσο αφορά το θέμα της φετινή εμποροπανήγυρης ο κ. Κωτούλας είπε όπως δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις. «Για τη φετινή εμποροπανήγυρη, δεν έχουμε καταλήξει ακόμα αν θα γίνει ή δεν θα γίνει, μέχρι τα μέσα του Ιουλίου θα λάβουμε την απόφαση», είπε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό πως «στο τέλος Σεπτεμβρίου θα έρθει στα Τρίκαλα το όχημα που θα κάνει τη χαρτογράφηση της καινούργιας διαδρομής για το λεωφορείο χωρίς οδηγό, και τέλος της χρονιάς θα έρθουν τα 2 λεωφορεία χωρίς οδηγό που θα μείνουν μόνιμα στην πόλη και θα κάνουν δρομολόγια».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop