Δευτέρα 01.03.2021 | Εορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Εύη, Παράσχος, Πάρης, Πάρις,Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα

Άρχισε και μεταφέρεται το εκλογικό υλικό

ΤΟΠΙΚΑ08.05.2019 | 3:31 μμ

Γράφει ο/η Θανάσης Τσαγγαράς

Σε εκλογικούς ρυθμούς συνεχίζει να κινείται η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Και πως άλλωστε όταν απέχουμε ελάχιστες ημέρες από την εκλογική διαδικασία.  Υπηρεσιακοί παράγοντες και υπάλληλοι προετοιμάζονται και βαδίζουν κατά γράμμα των εγκυκλίων που αποστέλλονται από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών.

Τις τελευταίες ημέρες στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων παραλαμβάνεται μέρος του εκλογικού υλικού και συγκεκριμένα των εκλογικών σάκων, των φακέλων, των λευκών ψηφοδελτίων και των βιβλίων. Τα συγκεκριμένα υλικά, όπως φυσικά και η εκλογική ύλη αναμένεται να παραμείνουν έως και την επόμενη εβδομάδα στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Στην συνέχεια με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της προσκόμισης των ψηφοδελτίων από τους συνδυασμούς, αναμένεται να τοποθετηθούν στους εκλογικούς σάκους.

Στους εκλογικούς σάκους θα τοποθετηθεί και η γραφική ύλη, τα λοιπά έγγραφα που θα χρησιμοποιηθούν από τους δικαστικούς αντιπροσώπους καθώς επίσης και τα ψηφοδέλτια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να αποστέλλεται και το εκλογικό υλικό για τις ευρωεκλογές που είναι τα ψηφοδέλτια.

Η όλη διαδικασία εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί έως τις 23 του μήνα, προκειμένου στις 24, ημέρα Παρασκευή, να είναι όλα έτοιμα για να παραδοθεί το εκλογικό υλικό στους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
Nature Spot e-shop