Παρασκευή 21.06.2024 | Εορτάζουν: Αφροδίσιος, Αφροδισία

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

Αρχίζει η ανάπλαση της Όθωνος

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ17.05.2024 | 4:22 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Αρχίζει την επόμενη εβδομάδα η ανάπλαση της οδού Όθωνος, όπως σχολίασε στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Γιώργος Καταβούτας:

«Την επόμενη εβδομάδα το συνεργείο του κ. Σουλιμέτση μπαίνει στην Όθωνος, ξεκινώντας από το παλιό ΚΤΕΛ και πηγαίνοντας προς την τράπεζα. Θα δώσουμε και τις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πριν αρχίσουν οι εργασίες, ώστε να έχουμε και κινητικότητα στην οδό Όθωνος, προς το παρόν τουλάχιστον.

Σε δυο τμήματα θα είναι οι παρεμβάσεις αυτές, ενιαία παρέμβαση με ασφαλτικό ως τη γέφυρα Μαρούγκαινας, και με κυβόλιθο έπειτα ως την γέφυρα Ασκληπιού που θα ενωθεί και με την ανάπλαση που έχει ήδη ολοκληρωθεί εκεί».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης