Δευτέρα 15.04.2024 | Εορτάζουν: Λεωνίδας, Λεωνίδης, Λεώ, Λεωνιδία, Κρήσκης

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ART FEST από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ05.09.2023 | 5:50 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Μια γιορτή τεχνών, το ART FEST, διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τρικαλινών Ζωγράφων με τη συνεργασία του Δήμου Τρικκαίων, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023. Η γιορτή, μαζί ένα φεστιβάλ τέχνης, μας καλούν για ένα ταξίδι στον κόσμο της δημιουργικότητας και της έκφρασης.

Το αγαπημένο μας πάρκο του Αη Γιώργη μετατρέπεται από τις 6 το απόγευμα, σε έναν χώρο δράσεων πλούσιο σε: μουσική, ζωγραφική, σκίτσα, graffiti, τέχνη του αργαλειού, αθλητικά διαδραστικά παιχνίδια, pilardio και slackline.

Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον μαγικό κόσμο της τέχνης και να μοιραστούμε αξέχαστες στιγμές.

Σ το ART FEST, η τέχνη συναντά τη διασκέδαση, καθώς οι ζωγράφοι, οι σκιτσογράφοι, οι δάσκαλοι άθλησης και οι μουσικοί συμμετέχουν ενεργά, δημιουργώντας έναν χώρο έκφρασης στη φύση.

Η πρωτότυπη αυτή εκδήλωση ξεκινά στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα με μουσική από διάφορα μουσικά σχήματα και DJs.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους/ες, που επιθυμούν να λάβουν μέρος σε καλλιτεχνικές, αθλητικές δραστηριότητες και να διασκεδάσετε ακούγοντας ή χορεύοντας διάφορα είδη live μουσικής.

Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο 4ο Φεστιβάλ Κωμωδίας που διοργανώνει ο Δήμος Τρικκαίων και φιλοδοξεί να υποδεχθεί κάθε μορφή τέχνης που εκφράζει και εκφράζεται στα Τρίκαλα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης