Σάββατο 18.05.2024 | Εορτάζουν: Ιούλιος, Ιουλία, Ιουλιανή, Ιουλίτσα, Γιουλία, Γιούλα, Γιουλίτσα, Τζούλια, Γιούλη, Γαλάτεια, Γαλατία, Φαεινός, Φαεινή

Αριθμός Μ.Η.Τ. 232067

Η ιστοσελίδα www.trikalaerevna.gr σύμφωνα με την απόφαση Ε/1117/29-03-2024 της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης / Διεύθυνση Εποπτείας Μέσων Ενημέρωσης / Τμήμα Μητρώου και Διαφάνειας έλαβε την πιστοποίηση εγγραφής στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Ηλεκτρονικού Τύπου (Μ.Η.Τ.) στον Νομό Τρικάλων σύμφωνα με το Ν.5005/2022. O κατάλογος των πιστοποιημένων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τύπου αναρτάται στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Ε.Ε.

ΑΣ Μετέωρα: Βάζουν πλώρη για Γ’ Εθνική

ΑΘΛΗΤΙΚΑ09.05.2024 | 11:50 πμ

Γράφει ο/η

Athletic News

Γράφει ο/η Athletic News

Στον ΑΣ Μετέωρα, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της ομάδας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Οι κυανοκίτρινοι που επικράτησαν πριν λίγες ημέρες του Διγενή με 3-0 στον τελικό του πρωταθλήματος και έχουν κάθε λόγο να θεωρούν ως κάτι εφικτό την υλοποίηση του μεγάλου φετινού στόχου, δηλαδή η ομάδα να επιστρέψει έπειτα από τρία χρόνια στη Γ’ Εθνική.

Ο όμιλος των Μετεώρων κάθε άλλο παρά εύκολος είναι. Ομάδες όπως ο ιστορικός Ολυμπιακός Βόλου, η ποιοτική Ανθούπολη, ο Ατρόμητος Παλαμά που και αυτός διαθέτει ένα ικανό ρόστερ, η Μαλεσίνα με αρκετές συμμετοχές στη Δ’ Εθνική συνθέτουν ένα παζλ που προμηνύει μία σκληρή μάχη μέχρι τέλους για τα τρία εισιτήρια που οδηγούν στη Γ’ Εθνική.

Στον όμιλο συμμετέχει και ο ΠΑΟ Κοίλων πρωταθλητής της ΕΠΣ Κοζάνης, ενώ ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Γρεβενών δήλωσε ότι δε θα δώσει το παρόν στα μπαράζ.

Στα συν για τους Καλαμπακιώτες το ότι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες του ομίλου.

Συγκεκριμένα τα Μετέωρα έχουν ένα αρκετά καλό πρόγραμμα καθώς θα αγωνιστούν στο Β. Καρακίτσιος την Κυριακή του Θωμά 12 Μαίου με την Ανθούπολη , αλλά και με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Μαλεσίνα και οι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους είναι με τον Ατρόμητο Παλαμά και τον ΠΑΟ Κοίλων.

Σίγουρα, τα Μετέωρα, διαθέτοντας ένα ποιοτικό ρόστερ, με αρκετούς παίκτες να έχουν πρόσφατη εμπειρία από Γ’ Εθνική και δεδομένου ότι θα έχουν και την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων τους, μπορούν να πάρουν ένα από τα τρία εισιτήρια και να ανέλθουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία, αποτελώντας το δεύτερο εκπρόσωπο του νομού μας εκεί, μετά τον ΑΟ Τρίκαλα.

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης