Τετάρτη 03.06.2020 | Εορτάζουν: Ιερία, Ιέρεια, Υπατία, Υπατή, Υπατούλα, Πατούλα

«Ας συνεχίσουμε με την ίδια προσοχή»

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ04.05.2020 | 2:42 μμ

Γράφει ο/η

newsroom

Γράφει ο/η newsroom

Με αφορμή το ξεκίνημα της άρσης των περιορισμών και τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, επισήμανε: «Μέχρι σήμερα είχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα ως Δήμος και Νομός. Αποτελέσαμε και πάλι το καλό παράδειγμα, με σχεδόν μηδενικά κρούσματα. Παράλληλα, αναπτύξαμε μία πρωτοφανή κοινωνική ομπρέλα αλληλεγγύης, που κάλυψε χιλιάδες οικογένειας και μεμονωμένα άτομα. Φτάσαμε σε όλους/ες, πόρτα πόρτα, προκειμένου να μην τους/τις λείψει τίποτε.

Οι Δομές και οι οργανισμοί των Δήμων, όπως η ΠΑΔΥΘ ΑΕ, στήριξαν το δημόσιο σύστημα υγείας με 100.000 € για μάσκες και λοιπό υγειονομικό υλικό, για την άμεση λειτουργία του την περίοδο των άμεσων και έντονων αναγκών.

Ας συνεχίσουμε με την ίδια προσοχή, σύνεση και κατανόηση να προστατεύουμε τις ζωές μας, αλλά και αυτές των συνανθρώπων μας.

Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Δήμου Τρικκαίων που στάθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στην καθαριότητα, την κοινωνική μέριμνα, την αστυνόμευση, τη διοικητική στήριξη, έτσι ώστε να #ΜείνουμεΑσφαλείς».

Η ΕΡΕΥΝΑσχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Η ΕΡΕΥΝΑδιαβάστε επίσης
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΚΕΦΙΡ ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΟΔΥ - ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΕΟΔΥ - ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΧΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΤΟΝ ΙΟ. Nature Spot e-shop ΕΟΔΥ - ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ